header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Sponsor voor het Hockeylicht: Eetcafé de Prins

30-11-2014  | 
Iedereen kent de Prins waarschijnlijk wel maar hoe zouden jullie jezelf omschrijven?  
De Prins is al jaren een begrip in Berlicum en omstreken. We zijn een gezellige en informele eetgelegenheid met één van de mooiste terrassen van Berlicum en gezellige borrelfunctie. We werken al jaren met een jong en enthousiast team, proberen te vernieuwen en vooruitstrevend te zijn. Kortom de huiskamer van dit geweldige dorp! 

Waarom ben je sponsor geworden van HC Berlicum?  
Als prominent horecabedrijf hoor je ook maatschappelijk je steentje bij te dragen. Naast vele andere sportverenigingen en clubs doen we natuurlijk ook iets voor de Hockeyclub en hebben we een sponsorbord hangen.

Wat sponsor je en wat hoop je daarmee te bereiken?  
Ik sponsor heel bewust vanaf heden het jeugdplan. Ik hou zelf van sporten en vindt het mooi als een club veel tijd, energie en geld in jeugdige talenten stopt. Vandaar dat ik me voor twee jaar hier aan bind. Beter iets goed doen, dan van alles een beetje!  

Wat zijn je toekomstplannen met de Prins?  
Vooruitstrevend en toonaangevend blijven. De laatste jaren hebben we veel geïnvesteerd in de keuken, het terras en het café en na de carnaval is nu het restaurant aan de beurt! Tevens hebben we sinds een half jaar in Schaijk onze tweede zaak geopend: Eet-en borrelcafé "De Notaris”.

Speel je zelf of iemand van het Prins team bij HCB?  
Jazeker, Eva Mouissie en Inez van Gulick.

Vervullen jullie binnen onze club nog meer rollen? 
We zijn graag jullie gezellige lokatie voor een naborrel, hapje of diner!