header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Vrijwilliger aan het woord

5-10-2014  | 
Stel jezelf eens voor.
Hallo, ik ben Christy van den Broek, 25 jaar en hockey inmiddels al 18 jaar bij HC Berlicum waarvan nu het 10de jaar in Dames 1 als keepster. 

Waarom ben je vrijwilliger geworden en wat doe je als vrijwilliger?
Ward en Bert Verhagen zijn dit jaar gestopt met de materialen commissie en hebben mij gevraagd of ik het van ze wilde overnemen. Dit heb ik gedaan samen met Ton de Kroon.

Ik beheer de keeperspullen, voer eventuele reparaties uit en zorg dat alles op orde is wat keeperspullen betreft. Ook voeren we 1 keer per jaar een totale controle uit waarbij alle spullen worden ingenomen van de E teams tot aan de senioren teams om ervoor te zorgen dat alle spullen weer op orde zijn voor het volgende seizoen en eventueel kunnen worden aangevuld. 

Ook proberen we er altijd voor te zorgen dat het materialen hok op orde is. Dan moet je denken aan: alle pylonen netjes in de rode bakken leggen en al het overige materiaal in de gele bak. Dit wordt namelijk vaak niet gedaan en dan is het in het materialen hok zo’n troep dat je er bijna niet meer door kunt lopen. Als keeper zijnde is dat best lastig met van alles en nog wat aan je benen haha.

Ik geef mijn stick door aan: 
Mijn trouwe team genootje, Steffie van Dijk.