header 2017-2 homepage.jpg
 
 

​Paul van Haaren lid van verdienste

30-12-2014  | 
Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond is Paul van Haaren benoemd als lid van verdienste van HC Berlicum. Een hele mooie en verdiende ere-titel voor iemand die een enorm grote bijdrage heeft geleverd aan de explosieve groei van onze club. 

Van veteranen hockeyer uitgegroeid tot een zeer belangrijke pion (lees alleskunner) binnen de Technische Commissie. Als TC-er was Paul volledig verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de hele meisjeslijn, van training geven, trainers regelen, teamindelingen, opstellen trainingsschema, oplossen van problemen, contacten met de bond maar ook het organiseren van de Minislotdag, de pietentrainingen en een bijdrage bij de opstart van het jeugdplan. Kortom, een vrijwilliger volgens het boekje die ondanks zijn moeilijke taak  er mede voor heeft gezorgd dat onze jeugd, en meer specifiek de meisjes, met plezier en op basis van een goede organisatie hebben kunnen hockeyen bij onze club. 

Na zo'n lange tijd heeft Paul helaas besloten zijn taken binnen de TC neer te leggen. Niet alleen jammer qua persoonlijke bijdrage als mens, maar zeker ook gezien zijn grote kennis en kunde binnen onze commissie. Fantastisch om te zien dat iemand zo goed op de hoogte is van een hele meisjeslijn en werkelijk iedereen persoonlijk kent.
Al met al een groot compliment voor alles wat Paul heeft gedaan en neergezet voor onze club. Vanuit de TC hopen wij in ieder geval nog met enige regelmaat een verzoeknummer in te kunnen dienen, bij deze prachtige vrijwilliger.
 
Namens Bestuur en TC