header 2017-2 homepage.jpg
 
 

Meisjes D1, proficiat en nu…óp naar de zelfverdiende pyjama-training met Coby!

20-11-2011  | Op zaterdag 19 november konden onze meisjes D1 op pad naar Best waar een spannende wedstrijd tegen het sterke team van Best moest worden gespeeld. En deze keer ging het er een beetje om, want de nummers 1 en 2   van de meisjes D-competitie gingen het samen tegen elkaar opnemen….en als onze meiden niet zouden verliezen dan mochten ze zich de najaars-kampioen noemen en dat betekent…. een training   met Coby in pyjama in het verschiet!!! En wie wil dat nou niet….

Onder het genot van een heerlijk herfstzonnetje genoten de trouwe supporters van een hele leuke en spannende hockeywedstrijd. In de eerste helft scoorde Best en werd het 1-0…..Ondanks de nodige aanvallen, met zelfs een heuse sliding van Nika in de cirkel, lukte het niet om gelijk te komen….met dank aan de sterke verdedigers van Best! Iedereen bleef ervoor knokken en met vereende kracht en veel aanmoediging van de coaches en supporters bleef de moed erin…..

In de 2-e helft waren onze meiden veel en vaak in de aanval maar het lukte nog niet de bal in de goal te krijgen. Wel lukte het  keepster  Hilde steeds weer de bal eruit te houden als Best in de aanval was, dus de 1-0 werd geen 2-0 of nog meer. En toen, bijna op het eind,  kwam toch nog een prachtige bal uit een strafcorner die Jolijn mooi in het hoekje wist te slaan, hoera , toch nog een fraaie 1-1 in de laatste 5 minuten van de wedstrijd. En dat wisten de meiden zo  te houden, door er nog een tandje bij te doen en samen de Bestenaren geen kansen meer te gunnen.

En daarmee werd het verschil in punten zo groot dat, met nog 2 wedstrijden te gaan,   de meiden verzekerd zijn van een pyjama training met Coby, want dat was beloofd als beloning als ze   deze   competitie zouden gaan winnen.

Dus Elsa, Hilde, Jolijn, Annemijn, Julia, Bente, Renske, Moniek, Puck, Carlijn, Sterre, Romy, Sophie en Nika en jullie beide coaches Guus en Rein:   van harte gefeliciteerd namens alle trouwe supporters langs de lijn   en vooral….zo doorgaan, want jullie laten steeds weer zien dat jullie samen sterk zijn op het veld….. die pyjama training met Coby hebben jullie dan ook dik verdiend met zijn allen!!