header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Scheids, kom op hé?!

24-3-2015  | 
De lentecompetitie is alweer vol aan de gang en binnenkort doen er weer veel jeugdspelers hun scheidsrechtersexamen.
Hoog tijd om eens te kijken hoe het staat met jóuw kennis van de spelregels!
 
Wereldkampioen Indoor én speelster van Den Bosch Dames 1, Vera Vorstenbosch, heeft een hockey app gemaakt om dat te testen!

Vera: "Hockey is populair en de sport is zich constant aan het ontwikkelen. Een goede zaak natuurlijk maar die spelregels…? Tegenwoordig komt er elk seizoen wel een regel bij of wordt er iets afgeschaft. Ondertussen ben ik het spoor een beetje bijster en dat terwijl ik er elke week mee te maken heb als coach langs de lijn én als speelster. Dan zijn er twee dingen die je kan doen. Een, je laat het gaan en gelooft het wel, met als gevolg dat je de helft van de tijd je zit op te vreten en niet begrijpt waarom er wordt gefloten. Of twee, je gebruikt de constante wisselingen en maakt er wat moois van. Ik koos voor het laatste en kreeg van U&I Learning de kans om samen met hen en HockeyWerkt.nl deze uitdaging aan te gaan!”

Hockey Cards (e-Campus Cards) verschaft je alle informatie die je als speler, coach, trainer, scheidsrechter en supporter nodig hebt om goed voorbereid het veld op te gaan. Daag je teamgenoten, coach, trainer, moeder, vader, vriendje of vriendinnetje uit en word hockey expert! Test je kennis en word leider in de ranking!

Ga naar www.hockeywerkt.nl voor meer informatie of registreer je hier en download de app!

Wie staat straks binnen de top tien van de ranking...?
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws