header 2017-2 homepage.jpg
 
 

Uitnodiging Slotfeest zondag 31 mei a.s.

25-5-2015  | 

Beste HCB-er,

Het einde van seizoen 2014-2015 is weer in zicht, dus tijd voor een spetterend Slotfeest. Zondag 31 mei a.s. organiseert HC Berlicum een superleuke middag voor jong en oud.

Wat kun je van deze middag verwachten:

De middag gaat van start met de kampioenswedstrijd van Dames 1. De wedstrijd begint om 12.45 uur. Komen jullie ook samen met ons het kampioenschap van onze Dames 1 vieren en hen aanmoedigen tijdens hun laatste wedstrijd van dit seizoen?

Om 14.45 uur start de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen van onze eigen Heren 1 tegen Bommelerwaard Heren 1.

Direct na de wedstrijd van Heren 1 worden al onze huidige kampioenen gehuldigd. Wij realiseren ons dat er daarna nog een wedstrijd gespeeld moet worden door onze jongste jeugd en junioren, maar zoals het er nu naar uit ziet kunnen wij redelijk inschatten welke teams daarvan kampioen gaan worden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het naast prestatie ook gaat om spelplezier en is het altijd leuk om teams in het zonnetje te zetten.

 

Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig. De middag zal verder muzikaal omlijst worden met een spectaculaire DJ-show…

Onze Culinaire Duizendpoot (Ellen Steenbergen) zal na de wedstrijd van Heren 1 diverse hapjes presenteren. Deze kunt u nuttigen voor de prijs van € 2,50 per stuk.


Kom gezellig op zondag 31 mei a.s. naar de Hockeyclub.

Iedereen is van harte welkom!


De evenementencommissie kijkt er naar uit om met iedereen er een spetterend slotfeest van te maken. Tot 31 mei!


Met vriendelijke groet,

Evenementencommissie HC Berlicum