header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Goed voorbereid op wedstrijdsituaties

9-9-2015  | Om iedereen zo goed mogelijk voor te bereiden op wedstrijdsituaties (n.a.v. de nieuwe spelregels) stelt de KNHB verschillende hulpmiddelen beschikbaar. Zo zijn er het nieuwe veldreglement, de briefingsdocumenten en beeldmateriaal van verschillende spelsituaties beschikbaar. Tevens worden er spelregelcafés georganiseerd in september, waar ook aandacht besteed wordt aan verschillende wedstrijdsituaties.

Zo zijn er het nieuwe
veldreglement, de briefingsdocumenten en beeldmateriaal van verschillende spelsituaties beschikbaar. Tevens worden er spelregelcafés georganiseerd in september, waar ook aandacht besteed wordt aan verschillende wedstrijdsituaties.


Op social media circuleren veel voorbeeld- en instructiefilmpjes over de interpretatie en toepassing van de nieuwe spelregels. Veel van wat daarin te zien is, is geschikt materiaal, maar sommige toelichtingen stroken niet met de Nederlandse spelregelbepalingen. De KNHB vindt het belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de laatste veranderingen en adviseert daarom iedereen om het KNHB veldreglement en de nieuwe KNHB briefingdocumenten door te lezen en het beeldmateriaal te bekijken.

Bron: Verenigingsnieuwsbrief KNHB, 3 september 2015