header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Afsluiting Grote Clubactie!

1-12-2011  | 
 
Na weken van hard werken zit de Grote Clubactie erop en ik kan wel zeggen met veel succes.

De totale opbrengst is € 2.450,-! Daar mogen we met z’n allen trots op zijn.

 

Allereerst wil ik alle kinderen bedanken die zo hun best hebben gedaan om dit bedrag bij elkaar te krijgen.  Ondanks een latere start dan de andere verenigingen in het dorp en het feit dat er kort daarvoor ook al meerdere momenten van langs de deuren gaan waren geweest, hebben we met z’n allen een fantastisch resultaat behaald.


Helaas heb ik moeten constateren dat er kinderen bij waren die helemaal geen loten hebben verkocht en ze hebben teruggegeven, sommige zelfs zo laat dat de hockeyclub niets meer met deze loten kon doen. Maar er waren ook kinderen bij die in plaats van loten verkopen zelf met het ludieke idee kwamen om op zaterdag tijdens de wedstrijd zelfgebakken cake te verkopen. Een geweldig initiatief!


Volgend jaar staat de Grote Clubactie zeker weer op de agenda. Starten we op tijd en gaan we er met z’n allen opnieuw een succes van maken.


Zoals beloofd is er een prijs voor diegene die de meeste loten heeft verkocht en een prijs voor het team wat de meeste loten heeft verkocht.

·       Bente Derks uit MF3 . Een lid wat niet op de indeling van de site stond op het moment dat de loten werden uitgereikt, maar wel heel enthousiast kwam vragen of zij ook loten mocht gaan verkopen. En binnen een week kreeg ik van haar moeder het totaal aantal loten door die Bente had verkocht. Fantastisch werk verricht, Bente!

Zij krijgt as vrijdag tijdens de Pietentraining haar prijs uitgereikt.

·       Meisjes C1 heeft als team de meeste loten verkocht. Zij hebben in totaal 122 loten verkocht, met een gemiddelde van 9,5 lot per speelster. Een ongekende prestatie!

Zij krijgen as zaterdag na de laatste wedstrijd van het seizoen hun prijs uitgereikt.

 

En als klap op de vuurpijl mag ik jullie allemaal nog wat aanbieden als dank voor jullie inzet.

Iedereen krijgt een waardebon aangeboden van P annenkoekenhuis De P impernel voor een gratis Kinderpannenkoek.

Deze waardebonnen kunnen as zaterdag door jullie coach in het clubhuis worden afgehaald.

 

Verder wil ik jullie erop wijzen dat de trekking inmiddels is geweest. De uitslag is onder aan dit brericht bijgevoegd in een pdf.bestand of kunt u zien op de site www.clubactie.nl .

BEDANKT ALLEMAAL VOOR JULLIE GEWELDIGE INZET!

 

Groetjes,

 

Mireille Jetten

Clubcoördinator Grote Clubactie