header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Sponsor voor het hockeylicht

2-11-2015  | 

Sponsor voor het hockeylicht


"De Prins”

"Prinsheerlijke parade” bijna iedere "Berlicummer” kent het voorgerecht wel van Eetcafé de prins aan de Hoofdstraat in Berlicum. En als je het niet kent, zou ik er een keer kennis mee gaan maken. De  goed gevulde diner -of lunchkaart bevat voor ieder wat wils, En door de Ontspannen en huiselijke sfeer voel je je al snel, "prinsheerlijk” in de watten gelegd.

Als we vragen aan Stef (eigenaar Eetcafe de Prins, wie kent hem niet zou ik beter kunnen vragen) wat nou de kracht is van ons Berlicums eetcafe zie ik meteen het antwoord in lichaamstaal en in mimiek terug. "Passie” dat is denk ik het juiste woord wat we hiervoor kunnen gebruiken.

In de ogen van de medewerkers van de Prins en van Stef is er niets mooiers dan dat alle gasten, naast een lekker bord kwalitatief goed eten, ook voelen wat gastvrijheid is. En dat kun je maar met 1 ding bereiken en dat is door passie voor het vak te hebben. Door goed in contact te staan met je gasten en door interesse te tonen ontstaat er een goede sfeer en kennelijk bevalt dat goed, gezien de dagelijkse drukte. Daarnaast vindt Stef het belangrijk om een gevarieerde kaart te hebben met daarop regelmatig nieuwe lekkere gerechten. De medewerkers worden betrokken bij het samenstellen van de kaart, zo wordt ieder gerecht door alle medewerkers geproefd zodat ze ook weten waar ze over praten als ze iets uitserveren.

Eetcafe de Prins is al jarenlang een trouwe sponsor van HC Berlicum en sponsort al jaren een mooi bord langs veld 1. Hier is een tijdje terug een extra sponsoring aan toegevoegd in vorm van een bijdrage voor de jeugd opleiding van HC Berlicum. "We vinden het belangrijk dat kinderen en ouders met net zoveel passie bezig kunnen zijn met hun sport als wij met ons vak” geeft Stef aan. "Met de bijdrage van de Prins hoop ik dat we daar een klein steentje aan bij kunnen dragen”. 

Na het opdrinken van het heerlijke bakje koffie een goede handdruk en vriendelijke lach van Stef te hebben ontvangen ga ik weer terug naar huis. Ook de koffie was lekker, wie kan ik de volgende keer gaan interviewen...