header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Sponsor voor het hockeylicht

2-12-2015  | 

Zo. Daar zijn we dan weer, het jaar is weer bijna voorbij, de laatste dagen van 2015 zijn aan het aftellen en we kunnen weer terug kijken op een mooi jaar. Hockey technisch maar ook op het vlak van sponsoren zijn er een boel mooie dingen gebeurd binnen onze vereniging. Normaal gezien vindt u in deze rubriek van de nieuwsbrief een mooie tekst van, namens, of voor een van onze sponsoren  maar deze keer hebben we ervoor gekozen om er eens iets algemeens van te maken. 

Sponsors voor een vereniging als de onze zijn naast uiteraard de vrijwilligers van het hoogste belang simpelweg omdat we anders niet kunnen bestaan.

Sponsoringen bij HC Berlicum zijn er in vele varianten. Uiteraard de meest voor de hand liggende variant, maar ook andere creatieve varianten worden tegenwoordig steeds vaker toegepast. Op deze manier worden er veel kosten bespaard voor de club en kan de sponsor zich laten zien op het gebied waar zijn of haar specialisme ligt. Het spreekwoordelijke mes snijdt dan duidelijk aan beide kanten.

Via deze weg willen we dan ook alle sponsoren een digitaal applaus geven voor wat ze in 2015 weer voor de club hebben betekend!