header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Team in de spotlight

10-12-2015  | 

J6E1, een fanatiek team!

De stoere jongens van J6E1 hebben het dit seizoen best moeilijk gehad. Ze zijn namelijk van de 3-tallen overgestapt naar de 6-tallen. En omdat ze allemaal erg goed zijn en bij de drietallen bij de beste teams behoorden (!), zijn ze voor de 6-tallen gelijk in de hoogste competitie geplaatst. Dit bleek helaas nog net een stapje te hoog, omdat de andere teams, bijvoorbeeld Den Bosch JE1, MOP JE1, etc, daar al een jaar langer in speelden. Daarnaast waren deze jongens vaak al een jaar ouder. Desondanks hebben de mannen van J6E1 erg veel geleerd tijdens het eerste deel van dit seizoen. Ze hebben het menig tegenstander moeilijk (soms zelfs heel erg moeilijk) gemaakt en hebben elke wedstrijd kansen weten te creëren. Ook hebben ze al een aantal keer weten te scoren, in een wedstrijd zelfs 3 keer. Maar het allerbelangrijkste is dat deze mannen plezier hebben in hockey en dat elke wedstrijd weer uitstalen. 

Daarnaast zijn ze erg fanatiek, ze willen namelijk graag beter worden en trainen daarom al een tijdje twee keer per week. Op woensdag worden ze getraind door hun vaste trainers Mattijs en Eppo en op vrijdag door enthousiaste ouders, die bij toerbeurt de training verzorgen. Na de winterstop gaan ze in een andere competitie spelen en gaan ze zonder twijfel vol voor de eerste overwinning. Aan hun inzet zal het zeker niet liggen! Bas was er de laatste wedstrijd en training niet bij, omdat hij zijn sleutelbeen had gebroken. Gelukkig is hij genezen en heeft hij net als de rest alweer in de zaal gespeeld. Daar hebben ze afgelopen zondag gelijk 2 overwinningen geboekt. Ze waren apetrots! Wij, als coaches, zijn dat elke week; we hebben namelijk een GEWELDIG team!

Wouter en Ad, coaches J6E1