header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Van de bestuurstafel

12-12-2015  | 

Midden in de winterstop:

Winterstop wil niet zeggen dat alles stil ligt binnen onze vereniging, diverse commissies zijn druk bezig met de voorbereidingen om de tweede helft van het seizoen in goede banen te leiden. Binnen in de zaal wordt er door diverse teams  gehockeyd en enkele teams van onze vereniging doen op de maandag avond mee aan boot camp op veld 2.  De organisatoren van het Balken toernooi hebben in een korte tijd veel werk verricht, maar het Balken toernooi (buiten) is helaas vanwege de slechte weersverwachtingen afgelast.
 
Via deze weg willen wij nogmaals aandacht vragen voor het alcohol beleid binnen onze vereniging. Het alcoholbeleid bij HC Berlicum is in principe duidelijk, de wet schrijft dit voor. Toch kwam het geregeld voor dat 18- aan het bier zat; hoe kan dit? We zullen samen de verantwoordelijkheid moeten nemen om HC Berlicum een vereniging te laten zijn waar veel mag, waar heerlijk gesport wordt, maar waar ook regels zijn net zoals thuis.  Het is belangrijk dat er alcoholbeleid wordt gevoerd op onze sportvereniging. Dit alchoholbeleid zal worden vastgelegd in het alcoholbestuursreglement. Het alcoholbestuursregelement ligt ter inzage in onze sportkantine en zal ook te vinden zijn op onze website.

Vandalisme op onze vereniging komt helaas ook voor, wij hebben moeten constateren dat het erger wordt en hebben een melding gedaan bij de gemeente. Een intensive controle vanuit de politie is hiervan het gevolg. 
Binnenkort zal een gedeelte van het meubilair op ons terras vervangen worden. Wij hopen jullie dan in de tweede helft van het seizoen bij wat warmere weersomstandigheden daar dan weer te treffen om onze teams op een sportieve manier aan te moedigen.

Het bestuur.