header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Laatste mogelijkheid voor inschrijven HCB Hockeykamp

4-4-2016  | Op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei organiseert HC Berlicum voor de derde keer haar hockeykamp! 
Schrijf je voor 20 april in voor dit geweldige Hockeykamp.

Wat kun je verwachten?
Op dag 1 worden technische clinics verzorgd door GoGrip onder leiding van professionele trainers. ‘s Avonds sluiten we de dag verrassend af en ga je slapen in je eigen tent op het hockeyterrein. 
Dag 2 beginnen we met een gezamenlijk ontbijt en starten daarna weer een dag vol met muziek en hockey.

Voor wie?
Alle jongens en meisjes uit E-8, D of C-teams zijn welkom.

Wat kost het?
De kosten bedragen € 60,- per kind. Dit bedrag is inclusief eten en drinken, clinics en een feestavond vol verrassingen.

Aanmelden
Dit jaar kunnen we maximaal 120 kinderen toe laten. Je kunt je uiterlijk tot 30 maart aanmelden door het inschrijfformulier inclusief contante betaling in te leveren bij een van de organisatoren.

Kamperen
Het is de bedoeling dat we met z’n allen kamperen op het hockeyterrein, dus het is wel prettig als zoveel mogelijk mensen hun eigen tent meebrengen. De tenten mogen niet groter zijn dan voor 4-5 personen.

Begeleiding
Tijdens het kamp is er voldoende, professionele, begeleiding. Tevens is het zo dat de leiding ook op het terrein blijft slapen. Er zullen ook nachtdiensten gedraaid worden in verband met de veiligheid van de kinderen en de rust op het terrein.

Vragen
Mocht je nog vragen hebben dan kun je die mailen aan: [email protected] of je stelt ze aan Mireille Jetten (06) 20 36 06 35, Odette Marechal (06) 52 51 70 26, Nicole Verhoeven (06) 20 70 86 21 of Natasja Steenbergen (06) 36 16 83 85.

 Reacties

Matijs Steenbergen
Helemaal leuk
Matijs Steenbergen
Ik help graag mee
Mireille Gijsberts
Kijk...! En daar worden wij nu blij van. 😃 Spontane aanmeldingen om te komen helpen...! Wie volgt...?

Reageer op het nieuws