header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Sponsor voor het Hockeylicht

24-2-2016  | 

Al meer dan 50 jaar is Teun van Pelt Sport een begrip in ’s-Hertogenbosch en omstreken. Vroeger vooral een voetbalzaak, nu exclusief specialist in tennis en vooral zeer groot in hockey. Wij hebben alle grote merken op voorraad en voorzien diverse hockeyclubs van clubkleding. Ook het tenue van HC Berlicum, al jaren een trouwe partner, leveren wij vanuit voorraad. En op alle hockeyartikelen krijgt u ook nog eens 10% clubkorting!

In team aankleding zijn wij zeer bedreven en scherp qua prijs en verzorgen ook al uw bedrukkingen. Ook een naam bedrukken op een shirt of sweater kan en daar kunt u in de zaak in de Hinthamerstraat zelfs even op wachten.

Samen met de club hebben we ook nieuwe plannen gemaakt. Komende tijd gaan we een volledig nieuwe shop maken in het clubhuis en als de uitbreiding van de velden doorgaat, is dit alles nog voor de zomer gereed. Wij kunnen dan nog beter de leden verzorgen en voorzien van alle hockeyartikelen, behalve schoenen.
In de clubshop kunt u nu al uw clubkleding halen. Wij zijn in het seizoen altijd open op zaterdag van 8.45 uur tot 12.00 uur. Ook hebben wij op onze website een aparte webshop waar de clubkleding te bestellen is en desgewenst thuis wordt afgeleverd of op te halen is op de club.

Als speciale aanbieding hebben we tot eind van dit seizoen de volgende aanbieding :
Bestel via onze website www.teunvanpeltsport.nl een HC Berlicum artikel, schoenen of een stick en u ontvangt, naast de normale 10% korting, een hockeybal gratis!!!
Graag tot ziens in onze winkel in de Hinthamerstraat 135 te ’s-Hertogenbosch, in de clubshop of op de website.