header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Geslaagde bijeenkomst Herinrichting Sportpark De Brand!

5-3-2016  | De bijeenkomst van 5 maart jl. met de raadsleden, wethouders en Voetbalvereniging BMC, Korfbalvereniging BMC en Hockeyclub Berlicum mag zeer geslaagd genoemd worden.De sportclubs hebben tijdens deze bijeenkomst en rondleiding een toelichting kunnen geven over het belang van het goedkeuren van het Herinrichtings- en Renovatieplan van Sportpark De Brand. Onder het genot van een lekker bakje koffie en thee, aangeboden door de Korfbalclub, hadden de raadsleden en wethouders volop gelegenheid tot vragenstellen ter verduidelijking van het plan. Tijdens deze bijeenkomst werd door de wethouders gezamenlijk de "Herinrichtingstaart" ter opluistering aangesneden, wat toch wel enige hilariteit teweeg bracht.

Uit de reacties is gebleken dat deze bijeenkomst als zeer informatief en prettig is ervaren. Nu is het wachten op de uitkomst van de raadsvergadering van a.s. donderdag, 10 maart. Het is nog even spannend, dus "fingers crossed" dat het een "YES" wordt. We houden jullie op de hoogte, dus hou de website, FaceBook en Twitter goed in de gaten!