header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Vrijwilliger aan het woord

2-1-2016  | 


Stel jezelf eens voor:
Hallo, ik ben Robert Corijn, vader van Robson (JC2) en Liselotte (ME1) en getrouwd met Daniëlla. Daniëlla en ik kennen elkaar uit de collegebanken in Rotterdam en zijn vanwege werk zo’n 17 jaar geleden naar Middelrode verhuisd. Ik werk als Marketing Manager bij afvalrecyclingbedrijf Attero en mijn vrouw is zelfstandig ondernemer bij Verbindend Ondernemen. In mijn vrije tijd trek ik graag de natuur in met het gezin. Ook bergwandelen, skiën, wedstrijdzeilen, mountainbiken en koken vind ik leuk. En uiteraard met de kids met hockey bezig zijn.

Wat doe je als vrijwilliger?
Ik ben eerst een jaar of vier trainer en coach geweest van mijn zoon Robson. Toen ik links en rechts door hem voorbij werd gespeeld vond ik het tijd worden om trainer en coach te worden van mijn dochter Liselotte. Op vrijdagavond geef ik training en zaterdag coach ik: niet om te winnen (alhoewel de coaches wel een beetje fanatiek zijn), maar om er een fantastisch mooie pot van te maken en te zorgen dat het team veel plezier aan het spel en elkaar beleefd.

Waarom ben je vrijwilliger geworden?
Het geeft me veel energie als je ziet dat je het team verder kunt helpen, met balvaardigheid, spelinzicht, maar zeker ook teamspirit. En ik vind het daarbij hartstikke leuk om Robert Jansen als mede-coach te hebben en te kunnen bouwen op heel veel andere enthousiaste ouders. Wij hebben altijd "teveel” auto’s om naar uit-wedstrijden te rijden en bovendien altijd een paar ouders die aan het einde van de training een potje tegen de kids willen doen. Dat is genieten voor de kids en voor de ouders.

Ik geef de stick door aan:
Ton de Kroon