header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Team in de spotlight

5-1-2016  | 

Team ME5 is een groep van maar liefst 10 enthousiaste en sportieve meiden!! Ze zijn begonnen in oktober 2014 als 6-jarige trainende F-jes en waren al snel klaar om een "echt" F team te worden. Elke zaterdag in weer en wind stonden ze klaar in hun nieuwe club tenues en vol overgave wierpen ze zich dan in de strijd. Dat ze het spel nog niet helemaal door hadden in het begin mocht de pret niet drukken. Ook heeft het team een groep enthousiaste ouders, elke week staat er een aanmoedigingsteam langs de lijn. Helaas weinig wedstrijdjes gewonnen, maar de sfeer in het team bleef top en na elke wedstrijd werd er nog even lekker gespeeld, terwijl de ouders bijkletsten met koffie. Altijd een grote opkomst bij de trainingen en wedstrijden en ook bij de verschillende activiteiten zoals de minislotdag en het Sinterklaasfeest is het altijd een gezellige boel.
Een hele winterstop zonder hockey training vonden de meiden echt te lang. Toen het aanbod voor zaalhockey training van HockeyWerkt kwam, was binnen 1 dag het gehele team aangemeld. In de Isabellakazerne hebben ze 12 weken lang hun techniek en spel geoefend en ook hierbij weer veel lol gehad.

Sinds de winterstop is het team naar de E-competitie gegaan, het is nu weer even opnieuw een plekje vinden op het veld. De betrokken coaches hebben voor elke wedstrijd duidelijke speelschema's opgesteld, zodat iedereen weet wie de keeper is en of er in de voor- of achterhoede gespeeld wordt. Inmiddels zijn er ook al oefenwedstijden gespeeld tegen het andere nieuwe team ME4. Sportiviteit en plezier in het hockey staan hierbij voorop, al gaan we dit seizoen natuurlijk wel proberen ook een paar wedstrijden op onze naam te schrijven!!

Heel veel plezier en succes meiden van ME5; Julia Bijman, Florine van het Bolscher, Eloise Davies, Saartje Hendriks, Janna Janssen, Yara Melisie, Puck Meulenbroek, Lotte Schoones, Evy Spierings en Lynde van Stigt.