header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Lidmaatschap seizoen 2016-17

23-3-2016  | 

Onze club is groeiende en dat houden we graag zo. Met de realisering van het nieuwe halve veld zal ook de wachtlijst opgeheven worden.

Maar.....mocht je toch overwegen om je lidmaatschap stop te zetten, weet dan dat je dit vóór 1 mei dient door te geven aan je coach en aan de ledenadministratie via: [email protected] 

Ontvangen wij je opzegging tussen 1 mei en 31 augustus dan zal er € 50,- in rekening worden gebracht. Opzeggen na 1 september betekent dat je de volledige contributie moet betalen.


Teamsamenstellingen 2016-17

De Technische Commissie zal binnenkort beginnen met de teamsamenstellingen voor het volgende seizoen. Indien het nu al zeker is dat je gaat stoppen, zeg dan nu alvast op en wacht daarmee niet tot 1 mei. Je helpt daarmee de Technische Commissie enorm.

Lijncoördinatoren

Mocht je twijfelen of je het volgende seizoen nog wilt hockeyen bij onze mooie club, dan kun je altijd contact opnemen met de desbetreffende lijncoördinator. Hij of zij kan je wellicht voorzien van meer informatie en inzicht waarom je vooral nog lid moet blijven van onze club. Onderstaand nog even alle lijncoördinatoren op een rij.

Coördinator AB-Jeugd: Paul van Haaren, [email protected]
Coördinator C-Jeugd: Helwin Teunissen, [email protected]
Coördinator D-Jeugd: Mario van de Ven, [email protected]
Coördinator E-Jeugd: Cindy de Leij, [email protected]
Coördinator F-Jeugd: Marjanka van der Doelen, [email protected]

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws