header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

Programma en teamindeling HCB Hockeykamp

22-4-2016  | Op vrijdag 6 mei is het dan eindelijk zo ver: het HCB HOCKEYKAMP!
Twee dagen heerlijk hockeyen en plezier maken met vrienden en vriendinnen.
Wij verwachten alle deelnemers op vrijdag 6 mei om 9.00 uur op de club.

Wat heb je zoal nodig tijdens het kamp?
Om te beginnen een (waterdichte) tent, een luchtbed o.i.d. en een warme slaapzak. De tent mag je op Hemelvaartsdag 5 mei, op komen zetten tussen 16.00 en 18.00 uur achter veld 2. Regel onderling met je vrienden of vriendinnen wie een tent mee neemt en wie in welke tent gaat slapen. Daar zijn jullie vrij in.

Verder neem je op vrijdag mee: toiletspullen, handdoeken, ondergoed, hockeykleding voor twee dagen, warme trui, regenjas, avondkleding en vergeet vooral niet een warme pyjama. En het allerbelangrijkste je hockeystick, scheenbeschermers en een bitje. Natuurlijk neem je ook iets lekkers te snoepen mee voor in je tent. Geld, telefoon en andere spullen met een stekker laat je thuis.

Teamindeling
Hierbij tref je ook de teamindeling aan. Elk team heeft een naam van een land. Het zou leuk zijn als je als team ook herkenbaar bent als het desbetreffende land. Misschien is het handig als jullie (of je ouders) binnen je team even contact opnemen met elkaar om iets leuks te regelen. Leef je uit en verras ons. 

Op zaterdag 7 mei stoppen we rond de klok van 16.00 uur. 
Natuurlijk zijn je ouders ook welkom tijdens het kamp om een kijkje te komen nemen en onder het genot van een hapje en/of drankje een gezellig praatje te maken met andere ouders. Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws