header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Vrijwilliger aan het woord

2-5-2016  | 
Ik ben Sander de Schutter en woon alweer bijna 10 jaar in Berlicum. Voorheen waren mijn vrouw, Janneke, en ik neergestreken in hartje centrum Den Bosch. Met de komst van onze dochter, Tess, wilden wij een zogenaamde "volwassen beslissing" nemen en hebben de stad verruilt voor de veilige(re) haven van een dorp. Onze zoon, Nanne, is geboren en getogen in Berlicum. 

Ik ben ondernemer en met mijn bedrijf Moetz produceren wij badkamermeubelen onder het mom van "international moods", "Dutch design". Onze meubelen vind je terug bij vele sanitairspeciaalzaken in Nederland.  In mijn vrije tijd ben ik vooral druk doende "Rundum Hause" met de tuin en tal van verbouwklussen.  

Ik moet eerlijk toegeven dat ik een echte Bourgondiër ben en ik geniet graag met mijn vrouw en vrienden van een (bij voorkeur koud) drankje en lekker eten. Omdat Bourgondische leven weer een beetje in balans te krijgen, hockey ik nog steeds in Den Bosch bij de Veteranen.  

Sinds dat onze dochter competitie is gaan spelen heb ik samen met goede vriend, Robert Wannink, de schouders onder het coachen van het team van onze dochters gezet. Vanaf de drietallen tot aan M8E2 probeer ik de dames enige hockeyskills bij te brengen en ze vooral heel veel plezier mee te geven in het hockeyen. En ik probeer uiteraard ook zoveel mogelijk nog te kunnen zien van het hockeyen van onze Nanne. Hij is dit jaar begonnen in JF1 en erg enthousiast maar de wedstrijdtijden zijn niet altijd goed op elkaar afgestemd dat ik er altijd kan zijn.  

Als ondernemer werk ik veel en hard, maar wil ook graag zoveel mogelijk quality time met mijn gezin doorbrengen. Hoe leuk is het dan om een gezamenlijke hobby met je kinderen te kunnen delen en elke zaterdag met je dochter samen op pad te kunnen? Daarnaast ben ik ook geen type om stil te zitten en aan de zijlijn te staan... En volgens mij kan een club alle hulp gebruiken!  

Ik geef mijn stick door aan.... Margit Wannink