header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Team in de spotlight

3-5-2016  | 

Heel enthousiast is het JE8 team van start gegaan dit seizoen.
Voor alle jongens een grote overgang… van 6 tallen naar 8 tallen en ook nog eens op een half veld hockeyen. Kortom veel nieuwe uitdagingen en ook weer nieuwe spelelementen zoals de introductie van de strafcorner. Dit was voor alle jongens een grote verandering waar ze nu na driekwart seizoen al helemaal aan gewend zijn. Sterker nog de starfcorner is bij dit clubje jongens een belangrijk wapen geworden, er wordt veel uit gescoord. Dat is ook te danken aan de goede trainingen die ze krijgen waardoor de jongens nog beter op elkaar ingespeeld raken.

Dat zien we ook terug in de resultaten… die zijn naar gelang het seizoen vorderde steeds beter geworden! Soms wordt er zelfs met ruime cijfers gewonnen, dus de boys worden daardoor ook steeds enthousiaster en de vaste aanhang ook!  Er zijn nog twee wedstrijden te gaan en die kunnen met vol zelfvertrouwen tegemoet gezien worden. Ook staat er nog een gezellige Mini Slotdag te wachten waarbij we het seizoen op gepaste wijze gaan afsluiten! En dan kan iedereen terugzien op een heel mooi en gezellig jaar, met leuke sportieve hoogtepunten!