header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Specials

1-5-2016  | 

Hockeykamp 2016; Go GoGrip Go!

Het verslaggeversteam van Hockeykamp 2016 bestaat uit Daniek Timmermans, Merijn Loomans, Willemijn Knaapen, Zahra Lancel, Eefje Damen en Bente Pennings. Ze willen graag hun ervaringen met de lezers van de HCB Nieuwsbrief delen;

Wat was het meest leuke van hockeykamp?
Voetballen in luchtbubbel dat was super vet. Waarom? Je kon over de kop en lekker tegen elkaar aan beuken! Echt super cool vonden wij dat. Buikschuiven was ook niet mis, want daar fristen wij van op. Zo nat dat wij geworden zijn, heerlijk! We konden wel wat verkoeling gebruiken op deze warme dagen.

Dag 1 hebben we afgesloten met een super vet coole disco party. 
Op dag 2 hadden we een landentoernooi, daar hebben we ons lekker kunnen uitleven. Het klapstuk van het kamp was toch wel de schuimparty. Wat een feest was dat! Er liepen heel wat verschrikkelijke sneeuwpoppen op veld 1 rond!

Wat krijgen jullie hier te eten?
Je zult het misschien niet geloven, maar wij krijgen hier super gezond te eten, boterhammen, appeltjes, macaroni en heel veel water te drinken. Bij veel sporten hoort ook gezond eten, dus dat doen we dan ook braaf.

Wat vinden jullie van GoGrip?
GoGrip legt ons de technieken en spelletjes heel goed uit. We leren vooral creatief te hockeyen. We leren echt nieuwe dingen en dat is super gaaf! We hebben leren liften, scoopen, tjoppen en heerlijk gehockeyed met een grote smile op ons gezicht.

Tip & Tops voor de kamporganisatie?
Een belangrijke tip is dat de warming up toch wel wat leuker en uitdagender mag zijn. De leuke oefeningen zijn een super top! We hebben allemaal heel erg genoten van een fijn hockeykamp.

We hebben ons nog geen minuut hoeven te vervelen, dus kamporganisatie wij willen volgend jaar weer!!! We zijn moe en voldaan naar huis gegaan.