header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Van de bestuurstafel

2-5-2016  | 

Zaterdag 23 april jl. vond weer de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst van onze club plaats. Deze keer was het een borrel waarbij onder het genot van een hapje en een drankje in een sfeervolle setting het bestuur haar vrijwilligers bedankte. Tevens was er volop gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen en belevenissen. Immers, onze vrijwilligers zijn de spil van onze vereniging. Zonder hen zouden wij niet met z’n allen van onze geliefde hockeysport kunnen genieten. 

Dit jaar heeft het bestuur gemeend om Bert Verhagen in het zonnetje te zetten. Bert heeft zich meer dan 21 jaar lang met hart en ziel voor de club ingezet. Samen met Adrie heeft hij heel wat uren en dagen op de club doorgebracht om te zorgen dat anderen konden hockeyen op mooie en goed onderhouden velden. Hiernaast heeft hij jarenlang het kasgeld beheerd. Tijdens de competitieweekenden en allerlei evenementen en activiteiten konden we steevast op Bert rekenen. De kas was altijd keurig geteld en klaar voor gebruik. Dit is slechts een greep uit wat hij allemaal voor de club heeft gedaan.

Hiernaast is Bert de laatste jaren fanatiek supporter van zijn eigen zoons, Dames 1 en Heren 1 geweest.
 
Gezien zijn grote staat van dienst heeft het bestuur van HCB hem benoemd tot Lid van Verdienste. De oorkonde werd hem namens het bestuur door Ton de Kroon uitgereikt. 

We hebben met z’n allen genoten van een zeer geslaagde vrijwilligersborrel 
en hopen bij een volgende gelegenheid nog meer mensen te mogen verwelkomen.