header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Sponsor voor het hockeylicht

1-5-2016  | 

Beste lezer,

Een klein maar niet onbelangrijk deel van de hockey vereniging is uiteraard sponsoring. Je staat er niet bij stil waarschijnlijk als je langs het veld staat te kijken, maar dit deel van de hockey vereniging bepaalt mede het beeld van de vereniging. Ga maar eens naast het veld staan en bedenk je eens dat er geen borden zouden hangen. 

Naast het feit dat er uiteraard afspraken worden gemaakt met sponsoren die een bedrag betalen voor hun reclame uiting, zijn er vele manieren om sponsoring in te zetten voor de vereniging. Bijvoorbeeld in de vorm van goederen en of diensten. De sponsorcommissie is daarom altijd druk achter de schermen bezig om de beste deal voor de vereniging binnen te halen, want zeker ook voor het nieuwe veld hebben we best wat centen nodig!

Een zetje in de rug van jullie als lezer van de nieuwsbrief is daarom altijd leuk! Heb je nog een goed idee of wellicht zou je zelf de vereniging willen sponsoren, schroom dan niet om met ons contact op te nemen. Wellicht staat jouw sponsor dan wel in de nieuwe nieuwsbrief!