header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Specials

1-6-2016  | 
Rabo Hockeyfeesten Olympic Experience: Olympische hockeyfinales op het sportstrand van Den Haag. 
Het grootste sportevenement komt er deze zomer weer aan; de Olympische Spelen in Rio! Tijdens de Olympische Spelen, die plaatsvinden van 6 augustus t/m 21 augustus 2016, vindt The Olympic Experience plaats op het sportstrand van Den Haag.  

Twee onwijs gezellig Oranje hockeyfeesten.
Op 18 en 19 augustus 2016 vinden de hockeyfinales in Rio de Janeiro plaats. Een fantastisch moment om op deze dagen van de hockeyfinales twee grote hockeyfeesten te organiseren op een hele vette locatie, namelijk het strand van Scheveningen. Een unieke Olympische beleving in Nederland waar Oranje supporters samen komen om de hockeyteams aan te moedigen op weg naar de gouden plak. Een ouderwets gezellig Oranje hockeyfeest waar je op het strand kan genieten van een spannende hockeywedstrijd en een heerlijk zomers avondzonnetje. Daarnaast kan je genieten van al het lekkere eten en drinken op het terrein, want €10,- aan consumptiemuntjes zitten al bij het kaartje in! 

De wedstrijd wordt live uitgezonden op grote schermen en de voorbeschouwing wordt gedaan door een oud-international. Na de wedstrijd zal het feest losbarsten en kunnen we genieten van een live optreden van niemand minder dan Nielson. Ook zullen de 538 Dj’s On Tour het dak eraf draaien! 

Het belooft een mooi feestje te worden, waarin we ongetwijfeld gaan kijken naar fantastische hockeyfinales. Dus kom samen met je teamgenoten, trommel je oud-teamgenoten op of neem je hockeyvrienden en -vriendinnen mee, want dit Oranje hockeyfeestje wil jij niet missen!

Exclusieve kaartjes
Bestel deze exclusieve kaartjes voor € 15,- pp (inclusief consumpties t.w.v. €10,-) via de ticketshop.
De kaartverkoop is gestart dus zorg dat je snel kaarten bemachtigd want er zijn beperkt aantal kaarten beschikbaar (op=op).
Ga voor meer informatie naar Facebook: Rabo Hockeyfeesten Olympic Experience.
  • Thema           Oranje Hockeyfeest
  • Wanneer       18 en 19 augustus 2016, 20:00 – 01:00 (start finale 22:00)
  • Waar             Het sportstrand van Den Haag - Strandweg 4, Scheveningen
  • Wie               Alle 18+ Oranje hockeyfans
  • Line-up         Nielson en 538 Dj’s On Tour
  • Tickets          Exclusief online verkrijgbaar €15,- per stuk (incl. consumpties                             t.w.v. €10,-)