header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Van de bestuurstafel

4-6-2016  | 
Afsluiting seizoen 2015-2016

Afgelopen zondag, 12 juni, was het alweer de allerlaatste competitiedag van het seizoen. Bijna al onze teams wisten op deze wisselvallige dag, met zon/regen/zon/regen, de punten in Berlicum te houden. 

Op deze dag hebben we het seizoen feestelijk afgesloten. Dit hebben we helaas tussen de regenbuien door moeten doen, maar desalniettemin zijn de kampioenen allemaal in het zonnetje gezet! Naast onze kampioenen van de lentecompetitie is ook de MC1 in het zonnetje gezet, want zij hebben een topprestatie geleverd door bijná kampioen te worden van de subtopklasse. 

Ook hebben we de trainer/coach en manager van Heren 1 bedankt voor alle inzet van de afgelopen jaren. Middels dit bericht willen we ook de trainer/coach van Dames 1 nogmaals bedanken!

Naast onze ‘brandweer DJ’ die ons de laatste jaren vergezeld op de afsluitingsdag, was dit jaar Eeterij en Feesterij de Driezeeg aanwezig met heerlijke gerechten van de barbecue. Veel complimenten!

Al met al kunnen we weer met z’n alle terugkijken op een zeer geslaagd seizoen. Nu even van de vakantie gaan genieten en volgend jaar gaan we er weer met z’n alle tegen aan!

Met sportieve en een vakantie groet, 

Het Bestuur