header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Let's Roll - 10 juli a.s.!

3-7-2016  | 
Beste ouders/verzorgers en leden,

Op zondag 10 juli a.s. vindt onze jaarlijkse vrijwilligerswerving Let’s Roll weer plaats. Deze dag staat in het teken van nader kennis maken met de nieuwe teams en de werving van nieuwe vrijwilligers. 

Zoals u weet zijn we een actieve vereniging met veel vrijwilligers, maar komen we nog steeds op diverse plaatsen "handen” tekort.

Dit jaar is er iets aangepast, het bestuur geeft de vrijwilliger/ouder een keuze:
-belangstelling voor activiteiten zoals in het aanmeldformulier vermeld
-bewust kiezen voor de vrijwilligersbijdrage af te kopen voor € 25,00

Samenbrengen van vrijwilligers op de club
Let's Roll brengt vraag en aanbod van vrijwilligers binnen onze club samen. Het uitgangspunt is dat veel mensen wel willen helpen, maar niet altijd weten wat er zoal te doen is. Door dat duidelijk te maken en de mensen op de club samen te brengen, kan een enorm potentieel vrijwilligers worden vrijgemaakt.

Om welke vrijwilligerstaken gaat het?
Met Let’s Roll werft onze club zowel mensen die zich structureel voor de vereniging inzetten als mensen die af en toe de handen uit de mouwen willen steken. Dat varieert van verschillende rollen rondom een jeugdteam, het organiseren van activiteiten, commissiewerk, het verzorgen van communicatie tot het klussen in en rond het clubhuis.

Terwijl de jeugdteams op de foto worden gezet, verdelen de ouders in het clubhuis de rollen rondom de teams en de overige vrijwilligerstaken. Vervolgens vullen de ouders de taken in op het teamformulier dat wordt ingeleverd bij een lijncoördinator of bestuurslid.

Het programma voor de teams ziet er als volgt uit:
12:00 – 13:00 uur Ontvangst ouders en kinderen van E6, F en E8 minioren
13:00 – 14:00 uur Ontvangst ouders en kinderen van D en C elftallen
14:00 – 15:00 uur Ontvangst ouders en kinderen van A en B elftallen

Als bestuur verwachten wij alle jeugdspelers en minimaal één van hun ouders op deze bijeenkomst. Mocht u verhinderd zijn dan ontvangen wij graag het intekenformulier per email retour met daarop uw bijdrage voor de club.

Vele handen maken licht werk en samen staan we sterk. We gaan er met z’n allen een fantastisch seizoen 2016/2017 van maken.


Met vriendelijke groet,
Bestuur HC Berlicum