header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Nieuwe inrichting horeca-activiteiten

9-8-2016  | 

Afgelopen jaren heeft Steffie van Dijk het horeca gedeelte van onze vereniging onder haar hoede gehad. Zij heeft onlangs aangegeven te willen stoppen met deze activiteiten. Wij danken Steffie voor haar inzet en wensen haar veel succes met haar hockey-activiteiten bij HC Berlicum.


Nieuwe opvolging bekend
We zijn op zoek gegaan naar een goede opvolging en hebben die gevonden in de vorm van 2 personen, namelijk Bianca van de Langenberg en Klaas ten Hoeve. Zij zetten zich het komend jaar in voor de horeca van onze vereniging. De keuken, de bar en inkoop hiervoor loopt via hen. Geef alle evenementen door het jaar heen tijdig aan hen door, zodat zij in overleg de juiste inkoop kunnen verzorgen.

Gezonder clubhuis
Mede door onze nieuwe hoofdsponsor ‘Jumbo’ gaan we in de toekomst naar een gezonder clubhuis. Bianca en Klaas pakken dit gezamenlijk met Jumbo op. De uitgifte voor de versnaperingen uit de keuken zal een andere look krijgen. De introductie van cashless betalen zal ook in het komend seizoen plaatsvinden.

Vrijwilligers gevraagd
Bianca en Klaas regelen de inzet van vrijwilligers voor bardiensten en de keuken. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig! Zij kunnen dit niet zonder ondersteuning van vrijwilligers. Wil jij deel uitmaken van het horeca-team? Stuur dan een mail naar [email protected].

Al met al behoorlijk wat wijzigingen die allemaal bijdragen aan een nog beter, schoner en gezonder clubhuis van HC Berlicum met een gastvrije uitstraling!


namens het Bestuur,
Rien van Rosmalen

 
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws