header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 

KERSTGROET VAN HET BESTUUR VAN H.C BERLICUM

22-12-2011  | Een kleine terugblik op de eerste helft van het seizoen 2011/2012.

 

Het huidige bestuur is in september gestart tijdens de algemene ledenvergadering.

Jammer genoeg was de opkomst op deze ledenvergadering niet erg groot, reden voor een stukje huiswerk de komende jaren.

 

Zoals velen al gemerkt zullen hebben zijn er op het op het hockey complex diverse  aanpassingen gerealiseerd. Er zijn nieuwe slagplanken aangebracht achter de doelen op alle velden.


Ook het terras bij het clubhuis is groots aangepakt maar we zijn er nog niet, in het voorjaar zullen er nog een aantal zaken aangepakt gaan worden ten goede van het hockeycomplex.


Met ingang van het nieuwe seizoen is het clubhuis tijdens de trainingen ook op vrijdagavond geopend van 18.00 uur tot 20.00 uur.


Dan komen wij graag nog even terug op de grote clubactie, deze is een groot succes geworden en zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst. De opbrengst voor de club was enorm en deze zullen we zeker aanwenden ten behoeve van al onze leden.


Het bestuur heeft dan ook besloten om eenmalig een aantal zaalhockeysticks aan te schaffen voor de zaalhockeycompetitie welke in het winterseizoen zal plaatsvinden voor de deelnemende jeugdteams.

Onlangs hebben we aan alle trainers nieuwe trainingjassen overhandigd, laat de winter maar komen!

 

Ook op sportief gebied heeft HC Berlicum zijn steentje bijgedragen, een aantal jeugdteams zijn herfstkampioen geworden waaronder MC1 en MD1, gefeliciteerd. Dames 1 draait in de middenmoot en de potentie is zeker aanwezig om dit jaar hoger te eindigen. Heren 1 heeft een extra boost nodig om uit de onderste regionen te komen, dit is de eerste helft van het seizoen nog niet gelukt maar in de 2e helft van het seizoen moet dit natuurlijk haalbaar zijn.

 

We kijken als bestuur uit naar het jaar 2012 omdat we dan met extra activiteiten zullen komen, onder andere de festiviteiten rondom het 35-jarig bestaan van de hockeyclub HC Berlicum.

Ook zullen we in 2012 verder gaan met het zoeken naar vrijwilligers voor de diverse projectgroepen.

In plaats van een nieuwjaarsreceptie wordt er een aangeklede winterborrel georganiseerd door de evenementencommissie. De definitieve datum zal zo snel mogelijk op de site van HC Berlicum worden gepubliceerd.

 

Rest ons als bestuur om alle leden, vrijwilligers en ouders hele fijne feestdagen te wensen en vooral een sportief en gezellig 2012.

 

Het Bestuur HC Berlicum