header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Even voorstellen: het nieuwe horecateam van HC Berlicum

13-8-2016  | 
Vanaf 1 september zijn de horeca-activiteiten binnen onze club anders ingericht. Klaas ten Hoeve en Bianca van de Langenberg gaan hier als stel enthousiast mee aan de slag. Samen met een vast team van vrijwilligers.

Wie zijn zij?
Klaas is de nuchtere Fries die de gezelligheid van Brabant gaat verkennen en jarenlang ervaring heeft in de sportwereld. En Bianca, waarschijnlijk al voor velen van jullie wel een bekende. Haar zoon Pim speelt in de JA1 en dochter heeft in het verleden gehockeyd.

Waar richten zij zich op?
Het begint al met goede hygiëne die zij als ouders van sportende kinderen, maar ook als bestuurslid, belangrijk vinden en waar ze verbetering zien. Maar ook leuke veranderingen waar zij zich in de toekomst voor in willen zetten zoals:
  • een clubhuis/keuken die op bepaalde avonden open is;
  • een gezonde verbreding van het assortiment;
  • proeverijen en thema-avonden.

Iedereen is welkom
Klaas en Bianca gaan samen voor de toegevoegde waarde binnen onze sportkantine, waar iedereen zich welkom voelt. Genietend van een hapje en een drankje na een sportieve wedstrijd. Door het jaar heen organiseren de commissies diverse evenementen. Horeca zal daar ook een belangrijke rol in gaan spelen.

Voor tips en tricks, op- en/of aanmerkingen hopen Klaas en Bianca dat jullie naar hen toekomen of  per email benaderen via [email protected]

Versterking van het horecateam
Klaas en Bianca zoeken nog vaste vrijwilligers die hun horecateam willen versterken. Lijkt je dit leuk? Bekijk hier de vacature en meld je snel aan. 

Samen met een vaste groep vrijwilligers hopen zij er een sportief & gezellig jaar van te maken. Namens Klaas en Bianca bedankt! 
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws