header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Wethouder opent hockeyveld

4-9-2016  | 
Zaterdag 3 september jl. was het dan zover! Na jaren van voorbereiding en hard werk, werd het nieuwe half hockeyveld geopend door wethouder Koos Loose van de Gemeente Sint Michielsgestel. Zoals onze voorzitter, Rien van Rosmalen, terecht stelde was dit niet mogelijk geweest zonder de tomeloze inzet van Michiel Kruijssen en Ton de Kroon. Mede dankzij hen kunnen we nu genieten van dit extra veld. Deze extra veldcapaciteit was hard nodig om al onze leden nog lang van onze geliefde hockeysport te kunnen laten genieten.
 
Het veld werd op een ludieke manier geopend
Kiki Burg liet op voortreffelijke wijze zien hoe je een goede shoot-out neemt. Met deze uitleg voelde de wethouder zich gesterkt en opende het nieuwe half veld door 2 van de 3 shoot-outs te scoren. De heer Loose gaf in zijn speech ook nog aan hoe verheugd de gemeenteraad is dat sportcomplex De Brand zo'n mooie ontwikkeling doormaakt dankzij de samenwerking tussen de diverse sportverenigingen.
 
Presentatie nieuwe kledinglijn
Hierna werd onze nieuwe kledinglijn gepresenteerd en was er al volop reuring in de Pro shop. Menigeen heeft de nieuwe clubkleding al gepast en besteld. Er zijn speciale prijzen vastgesteld voor HC Berlicum, dus doe je voordeel met het aanschaffen van de nieuwe kleding via onze eigen Pro Shop.
 
Vervolgens werden er nog volop shoot-outs genomen en werden onze keepers Christy van den Broek (Dames 1), Ruben Jussen (Heren 1) en Mark van Lottum (Jongens A1) flink op de proef gesteld. Dit was een mooie afsluiting van dit feestelijk gebeuren.Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws