header 2017-2 homepage.jpg
 
 

Versterking in de gelederen

13-7-2011  | 

Zoals aangekondigd zal ik na 5 jaar de voorzittershamer overdragen aan de beoogd nieuwe voorzitter Rien van Rosmalen. In de ALV van 6 september zal deze benoeming op de agenda staan. Graag nodig ik jullie met zijn allen uit om op de ALV aanwezig te zijn en onze nieuwe voorzitter een fantastische start te geven.


Hij gaat het niet alleen doen, als versterking van het bestuur neemt hij Ad van Berkel mee als beoogd vicevoorzitter. Ook binnen de TC zijn er wat wijzigingen voorgesteld. Hans van Gameren zal als voorzitter de TC verlaten maar gelukkig nog wel allerlei zaken binnen de club blijven doen. De nieuwe voorzitter voor deze commissie zal Dick Gierlings worden. Ook de post Horeca binnen het bestuur zal een nieuwe invulling krijgen. Wie dat zal worden krijg je waarschijnlijk op 6 september te horen. We zullen dan in ieder geval afscheid nemen van Peter Ophof die deze functie tot nu toe vervuld heeft.


Kortom : met aanvang van het nieuwe seizoen zal er een nieuw en daadkrachtig bestuur klaar staan om met veel elan HC Berlicum verder te laten groeien.


Ik hoop jullie op 6 september te mogen begroeten op de ALV en voor nu…een fijne vakantie.


Leo van de Wouw
Voorzitter