header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Vrijwilliger aan het woord

3-9-2016  | 

Toen laatst de Lett's Roll actie weer werd aangekondigd zag ik de bui al hangen. Een bijdrage werd verwacht, je inzet als vrijwilliger. Hoe pas ik dit in mijn volle agenda? Daarnaast vind ik hockey best leuk om naar te kijken, maar actief er mee bezig zijn is niet aan mij besteed. Dat laat ik liever aan mijn zoon over. 

Coach zijn zonder kennis van het spelletje zag ik daarom ook niet zo zitten. Bardienst dan? Dat had ik al een paar keer gedaan, gezellig hoor maar niet structureel. Uiteindelijk ben ik gewoon maar eens naar al die vacatures gaan kijken in het clubhuis. En heb ter plekke met was mensen gepraat. Toen bleek dat de Commissie Communicatie nog mensen te kort kwam. 

Aangezien ik het leuk vind om met taal en informatie bezig te zijn bleek dit een match. Zo kan ik op mijn manier toch een steentje bijdragen. Het is natuurlijk een enorm cliché 'vele handen maken licht werk' maar niets is minder waar. Dus voor een ieder die nog geen taken als vrijwilliger vervult, alle commissies kunnen nog versterking gebruiken en alle inzet wordt gewaardeerd! 

Ik geef mijn hockeystick door aan Wouter Koning en wil graag afsluiten met een vraag aan hem: "Welk moment als coach/trainer bij HCB heeft indruk op je gemaakt"?
Het antwoord leest u in de nieuwsbrief van oktober.

Hartelijke groeten, 

Hilde Bosschers