header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Sponsor voor het Hockeylicht

4-9-2016  | 

‘Actief in Berlicum’
Het makelaarskantoor NL Wonen is sinds 2001 actief op de woningmarkt in ’s-Hertogenbosch en omstreken. Bij alles wat ze doen, is de vertrouwensrelatie met de klant de basis. "Gecombineerd met onze goede marktkennis, ook van Berlicum, lukt het ons steeds huizen snel en tegen een goede prijs te verkopen.”

Mark Nieuwenhoven is behalve makelaar ook een van de twee eigenaren van NL Wonen. Hij is getogen in Berlicum. "In mijn tienerjaren vond ik Berlicum te dorps, maar nu ervaar ik het als een warme deken. Ik vind het dorpse juist erg aantrekkelijk. Heerlijk rustig en toch dichtbij de stad.” Mark tekende als kind al huizen en bouwde van alles na met logosteentjes. "Na de MTS ben ik in Haarlem bouwkunde en schilderwerk gaan studeren. Daardoor herken ik snel de mogelijkheden én onmogelijkheden van een woning, ik adviseer hier zo helder mogelijk over.”

Hockey
NL Wonen heeft verder al jaren het bedrijfshockeyteam, spelende bij MHC de Dommel. 
De kinderen van Mark hockeyen al jaren met erg veel plezier bij HC Berlicum en sinds dit seizoen sponsort NL Wonen de hockeyclub. Wellicht heeft u het reclamebord al gespot. Bovendien gaat Mark mee doen met het nieuw opgerichte veteranenteam.  

Luisteren
Compagnon Alain Lebon kan, na ruim twintig jaar werkzaam te zijn in de makelaardij, mensen ‘lezen’. "Ik luister goed naar mensen en hun verhaal. De beslissingen die bij het (ver)kopen van een woning moeten worden genomen, berusten veelal op emotie. Voor een goede koop is het essentieel dat kopers en verkopers op een prettige manier zaken doen, en daar zet ik op in.” Office manager Anne Lemmers staat bij NL Wonen bekend als een specialistische duizendpoot. "Ik zorg ervoor dat alles hier op rolletjes loopt. De klant moet zich koning voelen.”

Vaste klanten
Dat het makelaarskantoor goed loopt, is te merken aan de grote klanttevredenheid. Als NVM-makelaar wordt NL Wonen beoordeeld door de klanten voor wie zij hun huis hebben verkocht. Bij de laatste meting scoorde het team gemiddeld een 8,8! Tevredenheid en vertrouwen blijken ook uit de vele vaste klanten. "We voelen ons soms een familie-makelaar als we door kinderen naar ouders worden verwezen en vice versa.”

Wat NL Wonen graag zou willen, is actiever in Berlicum zijn. "We kennen de regio, de buurt, de straten. We komen graag naar uw huis kijken voor een gratis waardebepaling of verkoopadvies, maar mensen mogen ook altijd even bij ons kantoor in Den Bosch-Zuid binnenlopen”, vertelt Mark. "Dat is maar zeven kilometer verderop hoor! Als je dat toch te ver vindt, kom dan gerust bij mij thuis in Berlicum aan. Wel van tevoren even bellen.”