header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Achter de bar

4-9-2016  | 
Vanaf 1 september zijn de horeca-activiteiten binnen onze club anders ingericht. Klaas ten Hoeve en Bianca van de Langenberg  zijn hier enthousiast mee aan de slag gegaan, samen met een vast team van vrijwilligers. De planning van alle vrijwilligers, het opnieuw indelen van voorraadruimtes en het optimaliseren van het kassasysteem.

Geef je evenement of vergadering door met het ‘Kwaliteiten- en wensenformulier’
Onze club heeft een nieuw evenementen-team. Zij maken een jaarplanning van de aanstaande evenementen. Als er evenementen of vergaderingen plaatsvinden, geef dit tijdig door aan ons. In overleg zorgen wij voor de juiste inkopen als dat nodig is. Het doorgeven doe je eenvoudig met behulp van het formulier ‘Kwaliteiten- en wensenformulier’. Download het formulier hier en lever het ingevuld in bij de verantwoordelijke Horeca.

Wil je gebruik maken van de faciliteiten van de horeca in het clubhuis? 
Houd dan rekening met de openingstijden van het clubhuis. Het clubhuis is van woensdag tot en met zondag geopend. Achter de bar in het clubhuis ligt een agenda om dit soort activiteiten in te plannen, zodat er geen dubbele afspraken kunnen ontstaan. Zo is iedereen op de hoogte.

Veranderingen achter de bar & keuken: Heineken en binnenkort cashless betalen.
De uitgifte voor de versnaperingen uit de keuken heeft een 'open look' gekregen. Wij zouden het ook erg fijn vinden om (gezonde) producten toe te voegen aan het assortiment, als daar veel behoefte aan is. Laat het ons dan weten! 

Na een lange overeenkomst met Jupiler, kunnen we melden dat Heineken onze nieuwe bierleverancier is. Aankomende week zal dit zichtbaar zijn.

De introductie van ‘cashless’ betalen zal snel plaatsvinden. We merken dat hier behoorlijk veel vraag naar is. Ons kassasysteem is een erg belangrijk onderdeel van onze horeca geworden. Iedere transactie die plaatsvindt wordt direct van de voorraad afgeboekt. Het systeem genereert een bestelling, waardoor het laag houden van de voorraad eenvoudiger zal zijn en we op tijd nieuwe producten binnen krijgen.

Vast team van vrijwilligers.
We zijn erin geslaagd om een fijne enthousiaste groep horeca-vrijwilligers te vormen waardoor de bar en keuken op zaterdag en zondag bemand is. Hierdoor hopen wij een stukje herkenning, rust maar vooral gastvrijheid uit te stralen. De vrijwilligers zijn te herkennen aan dezelfde kleding.
Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste horeca-team? Stuur dan een mail naar [email protected].