header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Even voorstellen: nieuw bestuurslid Annemarie

23-9-2016  | 
Graag wil ik mij als nieuw bestuurlid aan jullie voorstellen. Mijn naam is Annemarie van den Heuvel. Ik ben getrouwd met Peter en we hebben 3 kinderen; Anouk (18) , Fenna (16) en Niek (12). Zelf heb ik geen hockey-achtergrond, maar sinds onze dochter Fenna hockeyt, ben ik altijd erg betrokken geweest bij de club. 

Binnen de club heb ik als vrijwilliger al diverse taken gedaan; gastvrouw, coach en het mede-organiseren van het Balkentoernooi en het HBH zaalhockeytoernooi. 

Afgelopen 'Let’s Roll'-dag werd ik getipt voor de vacature 'secretaris'. Zou dat wat voor mij zijn? Na een tweetal gesprekken met bestuursleden wist ik zeker: dit is iets voor mij! Mijn kwaliteiten op het gebied van integraal- en kwaliteitsmanagement kan ik zeker inzetten in deze functie. 

In de ALV (algemene ledenvergadering) van 22 september j.l. werd ik voorgedragen als nieuw bestuurslid en benoemd. Als nieuw lid van het bestuur hoop ik dat onze club nog verder mag groeien en bloeien en dat we onze ambities waar gaan maken!

Sportieve groeten,
Annemarie