header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Informatie nieuw tenue

7-10-2016  | Met ingang van het nieuwe seizoen heeft HC Berlicum nieuwe tenues en trainingspakken. Een aantal teams lopen al in het nieuwe tenue.

Deze nieuwe kledinglijn is van het merk The Indian Maharadja en alleen te verkrijgen via Teun van Pelt in Den Bosch of in de shop bij HC Berlicum. De trainingspakken zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen en kleuren.

Speciale aanbieding
Het loont de moeite om het nieuwe shirt aan te schaffen in de shop van HC Berlicum. Je betaalt tot 31 december 2016 geen 36 euro maar 32 euro voor een Junior shirt (t/m maat 164). Een Senior shirt kost normaal 39,50 euro daar betaal je nu 36 euro voor. Op alle overige kleding krijg je standaard 10% korting als je het aanschaft in onze shop.

Teamkorting
Als je als team besluit een trainingspak aan te schaffen, dan krijg je daarop 25% korting. Voor short, rokjes en sokken geldt een teamkorting van 15%.

Sponsoring
Mocht je overwegen om middels sponsoring nieuwe shirts voor je team te willen bestellen, zorg er dan voor dat je eerst contact hierover opneemt met de sponsorcommissie. Zij kunnen je alles vertellen over de voorwaarden.

Openingstijden clubshop
De shop is op zaterdagen van 9.00 - 12.00 uur open. Mocht je iets willen bestellen dan kan dat door een mail te sturen naar: [email protected]. Zij zorgen dat het dan klaar ligt in de shop bij HC Berlicum.