header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Ben jij Sportbewust?

11-10-2016  | 

Ben jij Sportbewust?
Na het bijwonen van een speciale thema-avond op dinsdag 18 oktober ben je het zeker wel! Het belooft een interactieve avond te worden met theatergezelschap ‘Helder’ en inspirerende sprekers als Matthea Kwint van het NOC/NSF en Ewald van Kouwen.

Van theater tot korte lezing
Burgemeester Pommer opent de avond. Theatergezelschap ‘Helder’ maakt je op interactieve wijze bewust van allerlei thema’s zoals gezondheid en alcoholgebruik. Thema’s die binnen sportverenigingen spelen, dus ook binnen Hockeyclub Berlicum. Vervolgens richt Matthea Kwint namens NOC/NSF een klein woordje. En als positieve afsluiting van de avond geeft Ewald van Kouwen een korte, inspirerende lezing over het belang van een positieve sfeer binnen de sportvereniging.

Voor wie?
Deze avond is speciaal georganiseerd voor jongeren (15 tot 17 jaar), hun ouders, bestuursleden, trainers en vrijwilligers binnen sportverenigingen in Berlicum.

Wanneer?
Deze avond zal plaatsvinden op dinsdag 18 oktober 2016 van 19.00 uur en zal tot ongeveer 21.30 uur duren. Voor deze bijeenkomst zijn we te gast bij voetbalvereniging BMC gevestigd op sportpark de Brand te Berlicum.

Aanmelden kan via: [email protected] en vermeld daarbij dat je vanuit Hockeyclub Berlicum komt en met hoeveel personen je wilt deelnemen aan deze inspirerende avond.

Gemeente Sint-Michielsgestel organiseert deze avond i.s.m. Sportwerk Bint, Kentra preventie, GGD Hart voor Brabant.

 

 
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws