header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Team in de spotlight

5-10-2016  | 

Het Heldenteam JF1

Met veel enthousiasme ging JF1 dit jaar van start. Na wat zoeken in het begin weten de jongens elkaar en het doel van de tegenstander goed te vinden. 
Voor de wedstrijd staan ze eerst met elkaar in een cirkel voor een harde yel, geven ze hun tegenstander en scheids een handje en dan begint de wedstrijd. 
Met af en toe een duikvlucht of sliding (pijn aan de knie...) om de bal te pakken, rennen ze hard  over het veld en soms krijgt de tegenstander een duwtje om de bal weg te kapen richting het doel. Steeds vaker spelen ze de bal naar elkaar. 
Er zitten al echte goaltjes dieven tussen en er worden dan ook veel doelpunten gemaakt. Alle jongens doen iedere week super hun best om er een leuke wedstrijd van te maken. 
Op woensdag trainen de jongens super onder leiding van Remco. Dan komen ze met rode en bezwete hoofdjes van het veld om snel wat drinken en gaan ze snel weer door.  
De tegenstanders kunnen hun borst wel nat maken voor JF1 Berlicum. Het gaat echt heel goed en iedere week nog beter! 
 
Het heldenteam bestaat uit Hugo Bindels, de broers Tijmen en Marijn Emons, Tim  van den Heuvel, Tom van der Kuil, Leander Schuttelaar en Floris Verhoeven. Zodra hij zijn zwemdiploma heeft gehaald, gaat Mats Takke ook mee doen. Dan zijn we echt compleet. 


Frank Verhoeven
Coach JF1