header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Geiten en Bokken wintercompetitie

23-10-2016  | In de maanden januari en februari organiseert HC Berlicum een korte winteravondcompetitie voor senioren- en veteranenteams, voor zowel dames als heren.
Vier donderdagavonden zullen in het teken staan van een leuke pot hockey en een gezellige borrel- en hapjesavond. Uiteraard ontbreekt het bekende bockbiertje niet. De competitie wordt afgesloten met een toernooi.

Speeldata
De competitie vindt plaats op de volgende data (mits de weersomstandigheden het toelaten) 12, 19, 26 januari en 2 februari. Het afsluitende toernooi met winterbuffet wordt op zondag 12 februari gespeeld.

Kosten
De kosten voor de Geiten en Bokkencompetitie bedragen 200 euro per team (max. 14 spelers). Een extra speler betaald 25 euro. Voor dat bedrag krijg je: een verlicht hockeyveld, een warm clubhuis, winterhapjes, een winterbuffet en bijpassende muziek. De organisatie zal een speelschema maken waarbij je één donderdagavond vrij gepland wordt.

Inschrijven
Lijkt het je leuk om tijdens de donkere wintermaanden toch sportief bezig te zijn? Schrijf je dan voor 1 december in voor de Geiten en Bokkencompetitie. Er zullen twee herenpoules en één damespoule worden samengesteld. Er is plek voor totaal 12 teams. Elke wedstrijd levert een team één scheidsrechter. Inschrijven kan door een email te sturen naar: [email protected]

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze winteravondcompetitie? Neem dan contact op met
Rien van Rosmalen via: [email protected] .Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws