header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Alles bij Urban Hockey is leuk!!!

23-10-2016  | 'Met allemaal jongens op het veld', zeggen Merijn en Storm (JD1). 'Dat maak
je nooit mee. Zo ziet onze vriend Ties dat het toch echt een jongenssport
is!' Het leukst vinden ze het 'poedersuiker' slaan. En dat vinden zij niet
alleen. Het is favoriet bij de 43 jongens tussen de 4 en 12 jaar die meedoen aan de Urban Hockey middag. In kleine groepjes spelen ze hockeyopdrachten onder begeleiding van een fanatieke coach van JA1 en Heren 1. Coach Matijs (JA1) van het team 2 ziet het enthousiasme van zijn groep.

Door autobanden slaan, kratje klap, hockey met winkelwagentjes
'Het is leuk de jonge jongens bij te brengen hoe leuk het eigenlijk is.' Dat vindt ook coach Tom (JA1). In het begin valt dat niet mee voor de nieuwe jongens. 'Het is even wennen. Je stick vasthouden en handig worden met de bal. Een van de jongens werd boos, omdat hij het nog niet kon. Maar daarna vond hij het super leuk'. Benjamin, een voetballer die komt kennis maken met hockey, had er niet zo veel last van: 'Ik ga lekker nog even wat ballen erin rausjen!' 

Hoogtepunt van de middag?
Dat was de wedstrijd tussen alle jongens tegen de coaches en meisjes. Beiden gedreven om te winnen. Het werd 2 tegen 2. Een superinitiatief om jongens (nog) enthousiaster te maken voor hockey.

Natasja en Karin, hartelijk dank voor de organisatie van deze supermiddag.
En JA1 en Heren 1, dank voor jullie enthousiaste begeleiding. 

Inschrijven
Mocht je zoon willen gaan hockeyen bij HC Berlicum, geef hem dan op via het inschrijfformulier. Voor meer info kun je contact opnemen met de lijn coördinatoren.