header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

HC Berlicum genomineerd voor de Nuon Club Competitie

9-11-2016  | 

Het was een spannende periode voor Ton de Kroon. Als bestuurslid en verantwoordelijke voor de accommodatie is hij groot voorstander van 'slimme energie op onze club'. Samen met de Communicatiecommissie schreef Hockeyclub Berlicum in voor de Nuon Clubcompetitie en deelde zo diverse creatieve energiebespaarideeën. Uit alle inzendingen heeft de jury nu 50 ideeën genomineerd, waaronder onze clubinzending. Om te winnen hebben we jouw stem nodig!

Stem op de inzending Hockeyclub Berlicum
Energiebesparing? Jazeker! Met dank aan Naomi van As, razende reporter, hebben we nieuwe windturbines in de vorm van reclamezuilen op hockeysticks ontworpen. Bekijk onze inzending hier. Samen met NUON is het concept tot uitvoering gebracht. Het resultaat mag er zijn; hockeysport en energiebesparing zijn een ‘winning team’! Breng hier je stem uit! Dit kan tot 16 november en meerdere keren via verschillende IP-adressen. Hoe meer stemmen, des te meer kans op één van de kanshebbers te worden! Dus deel dit bericht aan familie, vrienden en kennissen om zoveel mogelijk stemmen te krijgen.

Onze club maakt kans op een van de 9 cheques van € 10.000
Dit bedrag moet besteed worden aan energiebesparende maatregelen op onze club. En het blijft niet bij die eenmalige prijs. Door het gewonnen geldbedrag te investeren in duurzame energie, gaat de energierekening structureel omlaag. Dit levert een gemiddelde besparing van 2.200 euro per jaar op! Zo blijft er geld over voor wat echt belangrijk is; de sport!

Nuon Club Competitie
Sinds 2014 organiseert Nuon jaarlijks de Nuon Club Competitie. Met de Nuon Club Competitie dagen nodigt Nuon alle amateursportclubs in Nederland uit om creatieve ideeën te bedenken om de energierekening te verlagen. Veel clubs kunnen met eenvoudige maatregelen flink besparen. Dat is goed voor het milieu én voor de clubkas.
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws