header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
14:15 Thuis JO10-1 MHC HOCO JO10-1
Nieuwsafbeelding

Herfstkampioenen in het zonnetje gezet

29-11-2016  | 
Afgelopen zondag 27 november was het weer een gezellige bedoening op de club. Terwijl Jong Dames 2 nog op het veld streed voor het kampioenschap, liep het clubhuis al flink vol met jeugd en hun ouders. Onder het genot van een hapje en drankje wachtten zij op hun medaille. De inmiddels bekende disco-brandweerauto wist de gezelligheid te vergroten.

Het bestuur huldigde de volgende teams: 
M8E1, J8E2, MD5, JD1, JC1, MB4, MA1 en Jong Dames 2.

Voor elk kampioenenteam was er een medaille en een fles ‘champagne'. De inhoud en de kurk van de fles ging meerdere malen het publiek in.
Een extra aanmoedigingsprijs was er voor Jong Dames 1. Zij spelen al het hele seizoen met officieel 9 speelsters, maar weten altijd nog een aantal meisjes uit de jeugd enthousiast te krijgen om ook op zondag een potje te gaan hockeyen. Dat heeft er alleen nog niet toe geleid dat de Dames punten scoren in de competitie; ze staan met ruim 75 doelpunten tegen ‘strak' onderaan. Maar ondanks die uitslagen blijven de speelsters enthousiast en gemotiveerd. Dat vindt het bestuur een steuntje in de rug waard.

Via deze weg willen wij alle teams bedanken voor een mooie eerste helft van het hockeyseizoen. Wij wensen iedereen een prettige winterperiode waarin we het buiten hockeyen even op een lager pitje zetten.

Het bestuur van HC Berlicum






Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws