header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Op de foto voor de Jumbo Hockeyplaatjes-actie!

1-12-2016  | 

De droom van vele HC Berlicum-leden wordt werkelijkheid! Bij de Jumbo in Berlicum zijn volgend jaar plaatjes van jezelf  en andere HC Berlicum-leden verkrijgbaar. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden deze kans natuurlijk niet onthouden. Het zal een jubileum album zijn ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan.


Alle teams en coaches op de foto
Jumbo start in samenwerking met HC Berlicum een lokale plaatjesactie ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van onze club. Een plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Jumbo is ervoor gekozen om binnen onze club alle teams en hun coaches mee te laten draaien in deze actie. Het is daarom belangrijk dat iedereen op de foto gaat.

Zaterdag 10 december, zondag 11 december en zaterdag 14 januari
Dan is er een fotograaf aanwezig in ons clubhuis. Om alles in goede banen te leiden is een gedetailleerd tijdsschema opgesteld. Deze vind je in de bijlage. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet en we zien je graag op de fotoshoot!


 
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws