header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Jong en oud schitteren in het Hockeyplaatjes Verzamelalbum van Jumbo

9-3-2017  | 
Vanaf woensdag 15 maart doe je natuurlijk al je boodschappen bij Jumbo Berlicum. Want twee maanden lang spaar je daar alle toppers van HC Berlicum!

Onthulling eerste Hockeyplaatjes Verzamelalbum: zaterdag 11 maart om 10.00 uur in het Clubhuis
Dus ben je in de buurt, dan ben je natuurlijk van harte welkom! Dat is ook het startsein dat alle coaches de albums kunnen ophalen bij het Clubhuis en mogen uitdelen aan hun team. Alle spelers uit het album krijgen het gratis! De anderen kunnen het album kopen bij de Jumbo in Berlicum voor € 4,95.

Jong en oud verzameld
Spelers, coaches, sfeeracties: alles komt terug in dit unieke album dat ter ere van het 40-jarige jubileum is gemaakt. Het verzamelalbum telt ruim 80 pagina’s en staat boordevol fotoplaatjes van de jongste spelers van de F-teams tot de veteranen en bestuur. En met weetjes, interviews en een tijdslijn door de jaren heen. Het is een bijzonder verzamelalbum geworden waar we als club heel trots op kunnen zijn! Deze boeken zijn persoonlijk: ieder lid dat gefotografeerd is, krijgt een persoonlijke editie van het boek, met een eigen foto voorop. 

Hoe werkt het?
Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvang je bij Jumbo Berlicum een pakketje met 5 stickers met plaatjes van de leden van de club. Deze stickers plak je in het speciale Hockeyplaatjes Verzamelalbum dat je van je coach ontvangt.  Je kunt naar hartenlust sparen en ruilen! Natuurlijk vraag je oma’s, opa’s en vrienden om ook voor jou te verzamelen!

Mats Flats Prijzen
In het album zijn 3 plaatjes van Mats Flats, onze mascotte, opgenomen. Vind je een van deze plaatjes tussen de jumbo stickers, dan hebben we een mooie prijs voor je. Die kun je ophalen op het jubileumfeest op 24 juni.  
Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws