header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Hockeyplaatjes Verzamelalbum onder grote belangstelling uitgereikt

12-3-2017  | Op zaterdag 11 maart werd onder grote belangstelling het eerste Hockeyplaatjes Verzamelalbum van Jumbo uitgereikt. 
 
Nieuwsgierig naar 'eigen' plaatje
Al vroeg verzamelden zich al spelers op de plek waar alle boeken klaarstonden voor verspreiding. Allemaal erg nieuwsgierig naar het eindresultaat van het album en stiekem helemaal naar hun eigen plaatje in het album. Het was nog even wachten op de uitreiking voordat de albums via de coaches uitgedeeld mochten worden. 


Officiële uitreiking
Aan Rob Troost (Jumbo Berlicum) en Rolf Hoepelman (HC Berlicum) de eer om onder grote belangstelling van de aanwezigen de eerste albums te onthullen. De spelers op de cover werden in het (lente)zonnetje gezet door aan hen de eerste exemplaren te overhandigen. Heb je de uitreiking gemist? Kijk de live-video nog even terug via Facebook.


v.l.n.r Rolf Hoepelman, Mees van der Doelen en Rob Troost

Bijzondere Jubileum-editie
Hockeyclub Berlicum viert dit jaar haar 40-jarig bestaan en dit loopt dan ook als een rode draad door het hele album heen. Met mooie en bijzondere foto's, momenten en bijdragen van de afgelopen 40 jaar. Jaren waar we met z'n allen trots op mogen zijn!
Maar natuurlijk ook veel aandacht voor alle toppers uit alle teams van de club.

De Hockeyplaatjes actie 
Heb je nog geen album ontvangen en ben je wel op de foto geweest? Dan krijg je deze tijdens de training komende week. Iedereen ontvangt een album met een gepersonaliseerde cover. Van 15 maart t/m 9 mei ontvang je bij elke €15,- aan boodschappen een gratis setje hockeyplaatjes. Deze plak je in het speciale verzamelalbum. Vergeet niet je familie en vrienden te vragen je mee te helpen met sparen.