header 2023-08 homepage 11 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 3 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg header 2023-08 homepage 21 Hockeyclub Berlicum HCB.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Handen uit de mouwen

17-3-2017  | Zoals al vorig jaar is gemeld, heeft HC Berlicum een samenwerking met de opleiding HUB uit Rosmalen voor het beheer van de accommodatie. Dit jaar zijn we het tweede jaar ingegaan. Zowel de club alsook de opleiding HUB zijn zeer tevreden over de samenwerking. Drie keer per week zijn de jongens en meiden van HUB actief op ons sportpark. Zo hebben ze de afgelopen maanden de bosplantsoenstrook achter veld 2 afgezaagd en op hopen gelegd. Afgelopen vrijdag was het moment om het takhout te versnipperen en alles netjes op te ruimen. Ook dit keer is door iedereen met veel inzet gesjouwd en het resultaat mag er wezen. 

De aankomende weken zullen ze rondom de velden de tegelpaden gaan schoon maken zodat ook hier alles weer netjes erbij komt te liggen. Daarnaast zijn enkele andere leerlingen bezig om kleine banken die inmiddels versleten zijn op te knappen. In de loop van het voorjaar zullen ook deze weer pronken op ons mooie sportpark. 

Het bestuur bedankt Gert Fransen en zijn collega-begeleiders en uiteraard de leerlingen voor hun inzet.