header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Jubileumfeest 40 jaar

14-4-2017  | Onze mooie club bestaat 40 jaar en daar zijn wij trots op. Zaterdag 24 juni zal de hele dag in het teken staan van dit jubileum. Hierbij nodigen wij je van harte uit om deze dag samen met ons te vieren.

Familie Vrienden Kennissen toernooi
Het jubileumfeest gaat om 11.00 uur van start met het alom bekende Familie Vrienden Kennissen toernooi. Ga samen de strijd aan en win tijdens het gezelligste toernooi van het jaar de felbegeerde gouden stick. Vorm een team met je familie en vrienden, bestaande uit 8 tot 12 personen. Jong, oud, top-hockeyer of enthousiast darter…..iedereen is welkom zolang er maar minimaal één lid van HC Berlicum in je team zit. Dus….. nodig je nichtje uit Marokko, je beste vriend uit Tietjerksteradeel of je favoriete buurman uit en schrijf je team vóór 17 juni in.
Stuur een mailtje naar [email protected] met de naam van je team.

Barrel Smoker Dinner
Na het Familie Vrienden Kennissen toernooi is de Amerikaanse Barrel Smoker op temperatuur en kunnen we onder het genot van een swingend muziekje van een heerlijk smokermenu gaan genieten. Een smoker is dé traditionele Amerikaanse manier van barbecueën. Het is niet alleen een beleving wat betreft smaken, maar ook om te zien.
Om 18:00 gaat de smoker van start, zorg dat je erbij bent! 

Kosten 
Deelname aan het Barrel Smoker Dinner kost € 10,- per persoon, kinderen tot 10 jaar betalen € 5,-. Uiteraard is het ook mogelijk om je introducés die deelgenomen hebben aan het Familie Vrienden Kennissen toernooi aan te melden. 

Swingende Feestavond met RUM
’s Avonds gaat wat ons betreft het dak eraf onder leiding van de partyband RUM XL en een mystery guest op de late avond. 
RUM staat voor Roept U Maar! In het collectief geheugen van RUM zijn ruim 1500 nummer opgeslagen. Van Guilty Pleasures tot Top-2000 hits. Van popklassiekers tot eendagsvliegen. Het collectieve geheugen van RUM staat deze feestavond volledig ter beschikking van het publiek. Het publiek bepaalt het repertoire. RUM speelt werkelijk ‘alles’ of in ieder geval ‘veul’. Het ene nummer goed voorbereid, het andere op improvisatiekracht. Maar… ieder verzoekje wordt een klein feestje. Een feestavond die je zeker niet mag missen!

Kortom, een belooft een mooie dag te worden, maar daar hebben wij jou, als lid, wel bij nodig! Meld je dus direct aan. 

Aanmelden
Aanmelden voor deze evenementen kan enkel door een (oud)lid van HC Berlicum gedaan worden via ‘Mijn HCB’ op www.hcberlicum.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om introducés aan te melden. Een handleiding voor aanmelding op 'Mijn HCB' vindt je op onze website.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? 
Stuur dan een e-mail naar: [email protected]Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws