header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Hoe heurt het eigenlijk…

31-3-2017  | In navolging op eerdere berichten introduceren wij hierbij weer het item "Hoe heurt het eigenlijk”. Over (vergeten) weetjes en dingetjes op de club. Vandaag aflevering 3: Het materiaalhok.
Afgelopen week is het materiaalhok weer eens opgeruimd. De foto spreekt voor zichzelf.

Gele en blauwe container
We hebben de gele container bereid gevonden om de pionnen te bewaren voor al onze trainers en er is zelfs een blauwe container bijgekomen waar diverse spelmaterialen inzitten, zoals hoepels, stokken, ringen en gekleurde touwen. Allemaal materialen die je als trainer prima kunt gebruiken om eens andere oefeningen op te zetten.

Ruim op
Het verzoek aan alle trainers, coaches, spelers en ouders om netjes met de materialen van de club om te gaan en alles na gebruik weer terug te zetten in het materiaalhok en de geëigende gele (voor pionnen) of blauwe container (voor spelmateriaal). 
Zie je buiten op het veld nog materialen liggen, pak ze op en breng ze naar het materiaalhok. Zo kan de volgende gebruiker ze gemakkelijk vinden. Door allemaal hier op te letten, blijven de velden vrij van spelmaterialen en zullen de materialen langer mee gaan.

Bezem erdoor
We hebben zelfs een oplossing voor de zooi en het zand in het materiaalhok ……. een bezem! De bezem staat in de hoek van het hok. We vinden het fantastisch als je een keertje de boel aanveegt en schoonmaakt. En het mag gewoon, het doet echt geen pijn. 

Pionnen
En dan nog een laatste ding: pionnen. Als die gebruikt zijn voor een wedstrijd, vraag dan als ouder aan de coach of je alsjeblieft de pionnen mag terugbrengen naar het materiaalhok. Dan kun je ze in die handige gele container doen. De kinderen hebben daar namelijk de puf niet meer voor na een intensieve wedstrijd. En de coach moet de wedstrijd nog even bespreken….  Het zou fantastisch zijn om iedereen dit te zien doen. We hebben genoeg pionnen, dus je kunt het met meerdere ouders doen, da’s nog gezellig ook! 

BEDANKT! Namens alle gebruikers van de velden en zeker ook het bestuur van HC Berlicum



Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws