header 2017-2 homepage.jpg
 
 
Nieuwsafbeelding

Win de gouden stick

27-4-2017  | Ga samen de strijd aan en win tijdens het gezelligste toernooi van het jaar de felbegeerde gouden stick. Op zaterdag 24 juni wordt het oude vertrouwde maar vooral gezellige Familie Vrienden Kennissen Toernooi georganiseerd.  

Team
Vorm een team met je familie en vrienden, bestaande uit 8 tot 12 personen. Jong, oud, top-hockeyer of enthousiast darter….. iedereen is welkom zolang er maar minimaal één lid van HC Berlicum in je team zit.

Taarten
Wij vragen elk team een taart of cake mee te nemen. Deze mag je zelf maken of zelf kopen.  

Programma
Om 11:00 uur ontvangen wij de teams met koffie, thee, limonade en natuurlijk een stukje taart van één van de teams. Van 12:00 en 16:00 uur spelen we korte partijtjes tegen elkaar. Tussen de partijen door hebben we alle tijd om bij te kletsen en elkaar aan te moedigen. 

Na het toernooi is de Amerikaanse Barrel Smoker op temperatuur en kunnen we onder het genot van een swingend muziekje van een heerlijk smokermenu gaan genieten. Deelname aan het Barrel Smoker Dinner kost € 10,- per persoon, kinderen tot 10 jaar betalen € 5,-. 

Inschrijven
Dus….. nodig je nichtje uit Marokko, je beste vriend uit Tietjerksteradeel of
je favoriete buurman uit en schrijf je team vóór 17 juni in. Inschrijven van je team en voor het barrel smoker dinner kan enkel door een HC Berlicum lid gedaan worden via ‘Mijn HCB’ op www.hcberlicum.nl. Een handleiding voor aanmelding op 'Mijn HCB' vindt je op de website.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? 
Stuur dan een e-mail naar: [email protected]